Per quart any consecutiu Sant Sadurní acomiadarà l’any esportiu amb una nova edició de la Cursa dels Nassos del País del Cava, una cursa solidària que transcorre entre vinyes i que organitzen Naturetime i la Secció de muntanya de l’Agrupació Cultural Vila-seca, amb el recolzament de l’Ajuntament de Sant Sadurní i la col·laboració de diverses entitats.

Un any més es tracta de tres curses en una, diferenciades per distància i edat: una cursa de 10 quilòmetres per a majors de 14 anys i una de 6 quilòmetres, per a majors de 8 anys. Seran recorreguts de terreny mixt i amb sortida i arribada a la plaça de l’Ajuntament i que tindran el tret de sortida a les 11 del matí.

També hi ha una tercera cursa, anomenada Infantsolidari, que és per a menors de fins a 13 anys i que recorrerà un circuit urbà de 1.750 metres de distància, en aquest cas amb sortida a dos quarts d’11 del matí.

A partir de les 12 del migdia es farà el lliurament de premis a la plaça de l’Ajuntament.

Inscripcions

Les inscripcions a la cursa es poden fer mitjançant el web de Naturetime i presencialment a la Piscina municipal de Sant Sadurní d’Anoia, amb un descompte del 10%.

La Cursa dels nassos es limita a 450 participants i no s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa.

La inscripció a la cursa llarga té un preu de 13 euros, la curta 10 euros i l’infantsolidari de 3 euros -aquests preus es veuran incrementats si la inscripció es fa més enllà del dia 23 de desembre-.

Part de la recaptació de la cursa va destinada a l’Associació Astafanias, orientada a tots els afectats i familiars de persones amb discapacitat psíquica de tota mena i d’afectats pel Trastorn de l’Epectre Autista (TEA), Trastorn Generalitzat del Desenvolupament (TGD), X-Fràgil i Asperger entre d’altres.

Podeu obtenir més informació, condicions i tècniques en aquest enllaç 

Imatge inexistent

Cursa dels Nassos 2013