Imatge inexistent

Aquest dimecres s’ha posat  en marxa la segona fase de reasfaltat dels carrers de la Sant Sadurní, completant l’actuació que es va portar a terme l’estiu passat. Les obres a realitzar comprenen el reasfaltat i la reparació de la calçada de diversos vials del municipi i es preveu que puguin enllestir-se en una setmana, depenent de l’evolució meteorològica.

La intervenció va començar dimecres 21 de gener als carrers Anselm Clavé, Sant Pere, Mercè Cabestany i Josep Rovira i continuarà dijous 22 al passeig Can Codorniu i al camí de les Casetes i el divendres 23 a la plaça Pont Romà i Baríton Maties Ferret.

Talls de carrers, respectant els horaris escolars

Des de l’Ajuntament es farà un seguiment diari de les obres i de les incidències de trànsit i d’aparcament que se’n puguin derivar. També es senyalitzarà i s’informarà els veïns afectats per mitjà de notificacions i a la resta de la ciutadania per mitjà del web de l’Ajuntament i de les xarxes socials.

Pel que fa a les zones properes a centres escolars, com són el carrer Sant Pere i la plaça del Pont Romà, els treballs s’iniciaran a partir de les dos quarts de 10 del matí, intentant afectar el mínim possible el trànsit a les entrades i sortides de les escoles, el Col.legi Sant Josep i El Carme.

L’Ajuntament demana disculpes i comprensió per les molèsties que puguin comportar les obres tant als veïns dels carrers afectats com als conductors dels vehicles hi circulin.

Imatge inexistent

Les obres s’han adjudicat a l’empresa PABASA, segons projecte i direcció dels Serveis Tècnics Municipals i compta amb un pressupost de 69.000 euros. La superfície afectada per l’execució de les obres és d’uns 7.055 m2. Tal i com explica el regidor de Via Pública, Josep Maria Ribas: “És la segona vegada en aquesta legislatura que destinem una part de la inversió a l’arranjament de la via pública, concretament al reasfaltat dels carrers. Hi va haver una primera inversió al 2014, valorada aproximadament en uns 100.000 euros, i ara aquest inici del 2015, gràcies a que el pressupost ja ho contemplava, fem una segona part d’aquests reasfaltats i incidim en uns carrers que estan molt deteriorats”.

Imatge inexistent