Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Estat del cel21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Fins a 10 places privades de la Casa dels Avis passaran a ser públiques

Imatge inexistentAhir es van reunir l’Alcalde i el regidor d’Acció Social amb el Conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, per explicar-li la situació de la Casa dels Avis

Aquest matí el Conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha confirmat a l’Alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, que fins a 10 places privades de la Casa dels Avis passaran a ser públiques, tal i com li van demanar ahir l’Alcalde i el regidor d’Acció Social, Francesc Sáez, en una reunió mantinguda al Parlament de Catalunya. Les primeres places que es faran públiques a partir d’avui seran les tres places privades que actualment estan buides i les altres s’aniran reconvertint a mesura que vagin quedant lliures .


Aquest ràpid compromís que ha adquirit la Generalitat ha estat gràcies a les gestions que van fer l’Alcalde de la Vila i el regidor d’acció Social per tal de poder-se trobar amb el Conseller i explicar-li la situació de la Casa dels Avis de Sant Sadurní. Cleries va rebre Josep Maria Ribas i Francesc Sáez ahir al matí, en una reunió on també hi van prendre part la diputada d’ERC Anna Simó i el Diputat Socialista Roberto Labandera, que van fer les gestions per fer possible la trobada.

En aquesta reunió l’equip de govern municipal va explicar al Conseller l’actual dèficit acumulat de la Casa dels Avis i el fet que hi havia tres places privades buides, alhora que li van manifestar la necessitat que algunes d’aquestes places privades es convertissin en públiques, tal i com ja es va fer recentment amb quatre places més. Actualment la casa dels Avis té una llista d’espera de places públiques de 58 persones.

L’Alcalde s’ha mostrat molt satisfet pel resultat tan ràpid de les negociacions i ha explicat que aquesta és una de les gestions que es fan dins el pla d’estalvi i sanejament econòmic que s’ha d’aplicar a La Casa dels Avis, que recordem va tancar l’exercici 2011 amb un romanent negatiu de 168.349 euros.

Pujar al principi de la pàgina