Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb tormenta i pluja escasa17ºC-8ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L’Ajuntament de Sant Sadurní i l’ADEG es troben a Nexes

Imatge inexistent

El passat 16 de juliol l’Associació d’Empresaris Penedès-Garraf (ADEG) i l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia es van reunir al Centre de Serveis a les empreses, Nexes, per valorar la tasca conjunta que s’ha fet des que es va signar el conveni de col·laboració en diferents àmbits, com ara en accions de formació conjuntes, en realització de tertúlies per a emprenedors amb experts, en proveïdors formatius en cursos oferts a Sant Sadurní, així com per establir un primer contacte amb el nou regidor de Promoció Econòmica, Josep Subirana.

Per part de l’ADEG van assistir a la trobada el seu Secretari General, Isidre Also, un membre de la junta directiva, Anna Cols i Míriam Sanchez de Comunicació.

L’Associació d’empresaris ADEG va insistir en posar a disposició de l’Ajuntament els seus diferents serveis i va voler destacar algunes de les iniciatives que s’estan duent a terme, com el programa Advising per empreses i emprenedors i l’Índex de competitivitat territorial que publica anualment. També es van posar sobre la taula altres possibles formes de col·laboració i cooperació entre l’Ajuntament i l’ADEG en matèria de promoció econòmica.

Pujar al principi de la pàgina