Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Teatro de los Sentidos prepara un espectacle al voltant del món del cava

Imatge inexistent

Les regidories de Cultura i Turisme de l’Ajuntament de Sant Sadurní i la companyia Teatro de los Sentidos han arribat a un acord per crear un nou i exclusiu espectacle que girarà al voltant del món del cava.

La proposta teatral està prevista que s’estreni a finals de novembre al celler Gran del Centre d’Interpretació del cava, a la Fassina de Can Guineu, i s’oferirà durant tres caps de setmana consecutius, amb tres passis diaris. La intenció és que anualment la companyia s’instal·li a Sant Sadurní durant algunes setmanes per a representar l’obra, que inicialment només es podrà veure a la Fassina.

Durant els mesos de juliol i agost, el director i alguns membres de la companyia han visitat Sant Sadurní i han conegut de prop el món vitivinícola, des de la vinya, a les bodegues, passant pel Centre d’Interpretació del Cava.

Imatge inexistent

La regidora de Cultura, Montse Medall ha assenyalat que “la voluntat és promocionar Sant Sadurní, el cava i l’enoturisme des d’una vessant més cultural. Creiem que amb aquest espectacle fem un important pas endavant en la dinamització de la vila”.

Jep Bargalló, regidor de Turisme, reforçava que “amb aquesta col·laboració amb el Teatro de los Sentidos reinterpretem el món del cava i obrim les portes al turisme cultural. Volem recuperar la memòria i la història del nostre producte estrella, seguint amb la línia del Centre d’Interpretació per explicar què és el cava i Sant Sadurní, complementant la gran tasca que fan les bodegues”.

Teatro de los Sentidos ofereix espectacles amb uns aforaments reduïts, en què l’espectador assumeix un paper plenament actiu, involucrant-se i participant directament de l’experiència.

Creada fa més de 20 anys, Teatro de los Sentidos desenvolupa projectes de formació en l’àmbit de les poètiques dels sentits i la memòria del cos, impulsant nous llenguatges dins d’altres disciplines artístiques i professionals. La formació ha participat a nombrosos festivals internacionals a diversos països d’Europa, Singapur, Estats Units, Japó o Austràlia, entre d’altres.

Enrique Vargas, director artístic, assenyala que “a través de jocs, intentem estimular el coneixement i la memòria del cos. Volem que la gent vingui a divertir-se als nostres espectacles i de manera gairebé involuntària, aprenem a conèixer el nostre entorn i també a nosaltres mateixos. El cava conté elements molt estimulants i interessants per interpretar-ho artísticament, com per exemple la doble fermentació o les dues `mares´, seria com un ésser que viu dues vegades”.

Tallers experimentals

Durant el mes d’octubre, la companyia realitzarà diversos tallers a Sant Sadurní oberts a tothom en què compartirà les seves experiències i els treballs sensorials de preparació de l’espectacle. Amb aquestes trobades Teatro de los Sentidos acabarà de perfilar l’obra i alguns dels participants als tallers podran formar part fins i tot de l’espectacle com a actors.

Per a més informació podeu visitar el web www.teatrodelosentidos.com

 


 

Pujar al principi de la pàgina