Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La deixalleria mòbil torna a l´Era d´En Guineu i es desplaçarà els dijous a la tarda a diverses zones de la vila

La deixalleria mòbil, que en els darrers mesos ha estat instal·lada com a prova pilot a la plaça de l’Era d’En Guineu i a la plaça Primer Homenatge a la Vellesa o plaça Nova, a partir d’aquest dijous 18 de setembre s’estarà cada dijous al matí a la plaça Era d’En Guineu de 10 del matí a 2 del migdia i, en aquesta fase final de la prova pilot que es du a terme des del mes de març, com a novetat es desplaçarà cada dijous a la tarda a una zona establerta de la vila.

El retorn a la ubicació inicial a la plaça Era d’En Guineu s’ha hagut de fer a causa de l’inici de les obres a les antigues escoles de la plaça nova, davant de les quals s’havia ubicat la deixalleria mòbil aquests darrers mesos.

Imatge inexistent

I l’altra novetat és que la deixalleria amplia el seu horari a la tarda, de 2 del migdia a 6 de la tarda, i que a més la ubicació de les tardes variarà cada setmana, ja que se situarà en 5 ubicacions diferents, que són les següents i que podeu consultar amb més detall en aquest enllaç al servei de Medi Ambient:

Primer dijous del mes: C/ de les Flors (al darrera pl. Germans Segura Viudas, al Barri Vilarnau, al costat de la parada de bus “Vilarnau-Centre Cívic”).

Segon dijous del mes: Cruïlla entre la Rambla Generalitat i el cr. Girona (una plaça de zona blava del costat de la Caixa).

Tercer dijous del mes: Av. Francesc Macià, entre els carrers Dr. Barraquer i Dr. Pedro Pons (a l’esplanada que hi ha al costat del CAP).

Quart dijous del mes: Cr. Alacant (al costat del Parc Lluís Companys, en el tram entre els carrers Castelló i Eivissa).

Cinquè dijous del mes (*només els mesos que tinguin cinc dijous): mantindrà la ubicació a la Pl. Era d’en Guineu.

Aquest servei és d’ús exclusiu per als domicilis de Sant Sadurní i els usuaris han de mostrar el DNI per acreditar-ho. A diferència de la deixalleria municipal, no és necessària la targeta de la deixalleria i, per tant, no se’n bonifica els usos-.

A la deixalleria mòbil s’hi pot dipositar residus com ara petits electrodomèstics, Cd/dvd, tintes i tòners, bombetes i fluorescents, aerosols, fitosanitaris, medicaments, radiografies, piles i acumuladors, pintures i dissolvents i olis vegetals, entre d’altres.

Pujar al principi de la pàgina