Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa20ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Fins al 21 de setembre pots renovar la teva plaça a les activitats dirigides de la piscina
La piscina avança l´horari d´obertura a les 6,30h del matí

Recordem que tots aquells usuaris inscrits a les activitats dirigides de la piscina municipal el passat mes de maig podran disposar de plaça per al curs d’hivern 2014-15 amb el mateix horari que mantenien a la temporada anterior - exceptuant possibles variacions horàries del servei.

Per confirmar la continuïtat i la reserva de plaça caldrà inscriure’s i efectuar el pagament de la primera mensualitat fins al dia 21 de setembre.

Automàticament, les places no confirmades passaran a ser ocupades per aquelles persones que es trobin la llista d’espera, sense dret a reclamació per a aquelles persones que hagin perdut la plaça en no confirmar el curs dins els terminis fixats.

Noves inscripcions

Totes aquelles persones que no realitzaven cap activitat la passada temporada o no es troben inscrites a les llista d’espera ja poden fer la sol·licitud a partir del 15 de setembre.

En el mateix sentit, aquells inscrits en llista d’espera però que volen accedir a una altra activitat o grup diferent als què havien sol·licitat plaça, hauran de presentar també una nova sol·licitud a partir del 15 de setembre. Les noves sol·licituds seran tractades seguint rigorosament l’ordre d’arribada.

Per a formalitzar la inscripció i el pagament o si voleu més informació podeu adreçar-vos al servei d’Esports, a la Zona Esportiva (Passeig Can Ferrer,2), enviar un correu a administracio.esports@santsadurni.cat  o trucar al 938910044, de 7 del matí a 10 del vespre.

Les activitats dirigides a la piscina començaran la setmana del 29 de setembre.

La piscina obre més d’hora
 

El 15 de setembre s’ha iniciat la nova temporada tardor-hivern i el servei d’esports incorpora una novetat important, avançant entre setmana l’horari d’obertura de la piscina municipal a les 6:30 del matí. D’aquesta manera es dóna resposta a les demandes d’alguns usuaris de poder accedir més aviat a les instal.lacions.

Així, l’horari de la nova temporada de la piscina serà el següent:

De dilluns a divendres de 6:30 a 22:00 hores
Dissabtes i festius: de 10:00 a 15:00 hores

Pujar al principi de la pàgina