Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb pluja escasa20ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
A la venda les entrades per “Renéixer”, el nou espectacle sobre el món del cava
L´espectacle s´estrenarà el 21 de novembre al CIC Fassina de Can Guineu
Des d’aquest divendres ja es poden adquirir de manera anticipada les entrades per a l’espectacle Renéixer, aquest producció exclusiva sobre el món del cava que han impulsat conjuntament l’Ajuntament de Sant Sadurní i la companyia Teatro de los Sentidos.
 
L’obra s’estrenarà el 21 de novembre i es podrà veure al Centre d’Interpretació del Cava de la Fassina de Can Guineu de Sant Sadurní, durant tres caps de setmana consecutius, fins al dilluns 8 de desembre. Cada dia s’oferiran tres passis d’aquest espectacle – els divendres i dissabtes a les 18, a les 20 i a les 22 hores, i els diumenges i el dilluns 8 a les 17, 19 i 21 hores.
 
Les entrades ja es poden adquirir via online a través del web 4tickets.es al següent enllaç o bé al CIC Fassina, adreçant-vos al carrer Hospital, 23 de Sant Sadurní, trucant al 93 891 31 88, a www.turismesantsadurni.com o per correu electrònic a turisme@santsadurni.cat. El preu de l’entrada és de 20,95 euros.
 
 
Renéixer
 
Renéixer: Quan l’ànima del vi reneix i es converteix en cava” és l’aposta de l’Ajuntament de Sant Sadurní i Teatro de los Sentidos per continuar promocionant i impulsant la vila i el Centre d’interpretació del Cava, seu d’aquest espectacle que esdevé una proposta novedosa i trencadora, a la cerca de noves experiències i públics que s’acostin fins a la capital del cava.
 
Teatro de los Sentidos ha desenvolupat una pràctica que posa en relació el llenguatge sensorial, la poètica del joc i la creació teatral. El seu enfocament està basat en la comunicació corporal i sensorial, en la importància del joc, en les tradicions ancestrals i en el silenci com a condició necessària per la comunicació. Crea espectacles de teatre innovador i que cerca l’experimentació, que trenquen la barrera entre actor i públic: els espectadors són convidats a tenir un paper actiu, transformant-se en viatgers que són guiats i acompanyats pels habitants de l’espectacle a través d’un viatge oníric i simbòlic.
Pujar al principi de la pàgina