Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-4ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La quarta edició de la Cursa dels Nassos del País del Cava es farà el dia 28 de desembre

Per quart any consecutiu Sant Sadurní acomiadarà l’any esportiu amb una nova edició de la Cursa dels Nassos del País del Cava, una cursa solidària que transcorre entre vinyes i que organitzen Naturetime i la Secció de muntanya de l’Agrupació Cultural Vila-seca, amb el recolzament de l’Ajuntament de Sant Sadurní i la col·laboració de diverses entitats.

Un any més es tracta de tres curses en una, diferenciades per distància i edat: una cursa de 10 quilòmetres per a majors de 14 anys i una de 6 quilòmetres, per a majors de 8 anys. Seran recorreguts de terreny mixt i amb sortida i arribada a la plaça de l’Ajuntament i que tindran el tret de sortida a les 11 del matí.

També hi ha una tercera cursa, anomenada Infantsolidari, que és per a menors de fins a 13 anys i que recorrerà un circuit urbà de 1.750 metres de distància, en aquest cas amb sortida a dos quarts d’11 del matí.

A partir de les 12 del migdia es farà el lliurament de premis a la plaça de l’Ajuntament.

Inscripcions

Les inscripcions a la cursa es poden fer mitjançant el web de Naturetime i presencialment a la Piscina municipal de Sant Sadurní d’Anoia, amb un descompte del 10%.

La Cursa dels nassos es limita a 450 participants i no s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa.

La inscripció a la cursa llarga té un preu de 13 euros, la curta 10 euros i l’infantsolidari de 3 euros -aquests preus es veuran incrementats si la inscripció es fa més enllà del dia 23 de desembre-.

Part de la recaptació de la cursa va destinada a l’Associació Astafanias, orientada a tots els afectats i familiars de persones amb discapacitat psíquica de tota mena i d’afectats pel Trastorn de l’Epectre Autista (TEA), Trastorn Generalitzat del Desenvolupament (TGD), X-Fràgil i Asperger entre d’altres.

Podeu obtenir més informació, condicions i tècniques en aquest enllaç 

Imatge inexistent

Cursa dels Nassos 2013
 

Pujar al principi de la pàgina