Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Descobert22ºC-5ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Renéixer s´estrena amb entrades gairebé esgotades el primer dels tres caps de Setmana a La Fassina

Imatge inexistent

Renéixer s’ha estrenat amb les entrades gairebé esgotades en el primer dels tres caps de setmana que es representarà a Sant Sadurní d’Anoia.

Aquest divendres els primers "viatgers", entre els quals es trobaven regidors, representants del sector del cava i participants dels diversos tallers que han servit per a donar forma a l’obra, es van donar cita a la Fassina de Can Guineu

L’espectacle, que compta amb la participació de diversos actors locals, fa un recorregut per la memòria, la història i els sentits al voltant del món del cava.

Renéixer, una coprodució de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i la companyia Teatro de los Sentidos i primer espectacle teatral sobre el món del cava, es podrà veure fins al 8 de desembre.

Per a més informació i venda d’entrades www.turismesantsadurni.com, a través del web 4tickets.es al següent enllaç o bé al CIC Fassina, adreçant-vos al carrer Hospital, 23 de Sant Sadurní, trucant al 93 891 31 88, a o per correu electrònic a turisme@santsadurni.cat. El preu de l’entrada és de 20 euros. 

Per a més informació podeu visitar el web

Pujar al principi de la pàgina