Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Poc ennuvolat23ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Dijous i divendres continua el reasfaltat de carrers

Imatge inexistent

Aquest dimecres s’ha posat  en marxa la segona fase de reasfaltat dels carrers de la Sant Sadurní, completant l’actuació que es va portar a terme l’estiu passat. Les obres a realitzar comprenen el reasfaltat i la reparació de la calçada de diversos vials del municipi i es preveu que puguin enllestir-se en una setmana, depenent de l’evolució meteorològica.

La intervenció va començar dimecres 21 de gener als carrers Anselm Clavé, Sant Pere, Mercè Cabestany i Josep Rovira i continuarà dijous 22 al passeig Can Codorniu i al camí de les Casetes i el divendres 23 a la plaça Pont Romà i Baríton Maties Ferret.

Talls de carrers, respectant els horaris escolars

Des de l’Ajuntament es farà un seguiment diari de les obres i de les incidències de trànsit i d’aparcament que se’n puguin derivar. També es senyalitzarà i s’informarà els veïns afectats per mitjà de notificacions i a la resta de la ciutadania per mitjà del web de l’Ajuntament i de les xarxes socials.

Pel que fa a les zones properes a centres escolars, com són el carrer Sant Pere i la plaça del Pont Romà, els treballs s’iniciaran a partir de les dos quarts de 10 del matí, intentant afectar el mínim possible el trànsit a les entrades i sortides de les escoles, el Col.legi Sant Josep i El Carme.

L’Ajuntament demana disculpes i comprensió per les molèsties que puguin comportar les obres tant als veïns dels carrers afectats com als conductors dels vehicles hi circulin.

Imatge inexistent

Les obres s’han adjudicat a l’empresa PABASA, segons projecte i direcció dels Serveis Tècnics Municipals i compta amb un pressupost de 69.000 euros. La superfície afectada per l’execució de les obres és d’uns 7.055 m2. Tal i com explica el regidor de Via Pública, Josep Maria Ribas: “És la segona vegada en aquesta legislatura que destinem una part de la inversió a l’arranjament de la via pública, concretament al reasfaltat dels carrers. Hi va haver una primera inversió al 2014, valorada aproximadament en uns 100.000 euros, i ara aquest inici del 2015, gràcies a que el pressupost ja ho contemplava, fem una segona part d’aquests reasfaltats i incidim en uns carrers que estan molt deteriorats”.

Imatge inexistent

 

Pujar al principi de la pàgina