Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat20ºC-6ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
´Apropa´t a l´autisme´, del 8 a l´11 d´abril a Sant Sadurní

En motiu del dia Mundial de la Conscienciació sobre l’Autisme, que es celebra el dia 2 d’abril, Sant Sadurní d’Anoia acollirà “Apropa’t a l’autisme”, un conjunt d’activitats que tenen per objectiu donar a conèixer i sensibilitzar la població sobre la realitat quotidiana dels trastorns del desenvolupament cognoscitiu i el que representa conviure amb l’autisme, donant a conèixer les seves singulars característiques i els motius que condueixen a determinades conductes.

Imatge inexistent

 

Els actes s’iniciaran el dimecres 8 d’abril amb la inauguració d’una exposició entorn al que pot representar l’autisme, dissenyada i elaborada per pares i mares de fills amb aquest trastorn.

El mateix 8 d’abril, a dos quarts de 8 del vespre, hi haurà una xerrada a la Biblioteca amb l’il·lustrador Miguel Gallardo, autor del còmic ’María y yo’. L’autor presentarà el seu nou llibre: ’’María cumple 20 años’.

Divendres 10 d’abril, a les 6 de la tarda, s’han organitzat un conjunt de tallers de manualitats per a nens i nenes a partir dels 6 anys. També es projectaran els curtmetratges ’Academia de especialistas’ i ’El Viaje de María’. L’activitat s’organitza juntament amb el Centre Vilarnau i la col·laboració de l’Associació 1itots i no cal inscripció prèvia.

Finalment el dissabte 11 d’abril, a les 11 del matí, es farà una Hora del conte especial per a tots els públics a la Biblioteca amb “Un viatge sensorial: Frederick”, a càrrec d’ Elisabeth Ulibarri. Les inscripcions es poden fer a partir del 7 d’abril

“Apropa’t a l’autisme” està organitzat conjuntament per la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya i el departament d’Acció Social - Centre Obert Vilarnau de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.

Pujar al principi de la pàgina