Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Cobert amb pluja21ºC-11ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
´Il·luminem la nit!´ els vespres de juliol amb l´ISTIU a l´Índex

Arriba el bon temps i la calor i la regidoria de Joventut organitza, un any més, l’ISTIU a l’Índex, que enguany arriba a la 27ena edició els propers dies 2, 8, 9, 15 i 16 de juliol. Es tracta d’un cicle d’espectacles a l’aire lliure, adreçat a la gent jove del municipi, que organitza la regidoria de Joventut durant les nits entre setmana del mes de juliol.

Tots els espectacles es faran a dos quarts d’11 de la nit al pati de l’Índex i són gratuïts i enguany hi han col·laborat el Casal Popular El Carràs, l’Agrupament Escolta i Guia Sant Sadurní, Tabalots Timblers, l’Associació Lúdicocultural Sant Sadurní i Arrítmics Batucada, amb el suport de Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès. La sadurninenca Laia Oliver ha dissenyat el programa.

La programació d’enguany ofereix cinc propostes:

Dijous 2 de juliol música amb Trast, que presenta ’Diari de Matinada’: Sonoritats festives, a cavall entre el mestissatge i el pop-rock, amb una fusió de ritmes ballables sense perdre la contundència del missatge.

Dimecres 8 de juliol és el torn del Cercle de percussió. Una nit de música de percussió conduïda per Àngel Pereira en què actuaran totes les persones que s’han apuntat a per ser els músics aquella nit. Fins al 30 de juny hi ha temps per fer la inscripció.

Dijous 9 de juliol Circ/Malabars amb Improvisto’s Krusty Show i l’espectacle Fingerlight, amb malabars que tenen llum pròpia i efectes pirotècnics que condueixen a un món poètic, visual i imaginatiu.

Dimecres 15 de juliol música amb Slim Bay Seals, una banda de cinc músics del Vallès que comparteixen la passió pel blues elèctric.

L’estiu a l’Índex finalitzarà el dijous 16 de juliol amb la música de Bonobos, que presenten Animalànima, que defineixen com “patxanga carinyosa, energia i tendresa a parts iguals”, una de les revelacions de l’any que ha fet ballar cada plaça al ritme de ’La vida’, el seu primer senzill. En aquest concert hi haurà el servei d’informació del Punt Mòbil de salut.

Podeu consultar tota la informació i la Programació d’enguany en aquest enllaç, a la pàgina del butlletí del Punt d’Informació Jove de l’Índex http://www.indexjove.cat o us podeu adreçar a l’Índex, al carrer Pompeu Fabra, 34, Tel. 93 891 33 20, a/e:joventut@santsadurni.cat

Pujar al principi de la pàgina