Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa22ºC-7ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
El CNL de l´Alt Penedès i el Garraf inscriu les persones que volen fer un curs de català

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l’Alt Penedès i el Garraf ha obert les inscripcions per seguir un curs de català per a adults durant el primer quadrimestre 2015-2016, tant a Sant Sadurní com a Vilafranca.

Les persones que no hagin fet mai cap curs de català al Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i que s’hi vulguin inscriure –sigui en la modalitat presencial o bé a distància-, han de demanar dia i hora per fer una prova de col·locació amb la finalitat de situar-les en el curs més adequat. Cal adreçar-se al servei de català de Sant Sadurní d’Anoia a partir del dia 1 de setembre, al carrer de Marc Mir, 15, telèfon 93 818 42 24. Un cop conegut el resultat de la prova, a partir del dia 14 de setembre podran formalitzar la matrícula. Les persones que ja han fet algun curs, es poden dirigir directament al servei de català. Els cursos començaran el dia 28 de setembre.


Els cursos que imparteix el CPNL estan homologats amb les titulacions que expedeix la Direcció General de Política Lingüística. Així doncs, la prova final dels cursos bàsics, elementals, intermedis o de suficiència permet obtenir un títol oficial, que equival als nivells A, B o C de català.

Es pot trobar la informació sobre l’oferta al cercador de cursos del CPNL i la informació més detallada en els espais web del CNL 

Programa Voluntariat per la llengua

El programa Voluntariat per la llengua continua obert a tothom i en qualsevol moment es pot passar per un servei de català per omplir la fitxa per participar-hi. Aquest programa està orientat tant als alumnes dels cursos bàsics com a altres persones que vulguin practicar la llengua parlada (o els calgui reforçar l’expressió oral) amb la col·laboració d’altres persones voluntàries que els ajuden a parlar i a expressar-se en català. El compromís d’aquestes parelles és compartir una hora a la setmana fora de l’aula durant un mínim de deu setmanes.

El Consorci per a la Normalització Lingüística, creat l’any 1989 com a òrgan territorial d’aplicació a Catalunya de la política lingüística del Govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, 97 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l’extensió territorial del coneixement i l’ús de la llengua catalana.

Més informació: www.cpnl.cat

 

Pujar al principi de la pàgina