Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Estat del cel21ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
 
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
L´Ajuntament realitza el sorteig de les persones que formaran les meses electorals el 27S

El passat 1 de setembre es va celebrar, a la Sala de Plens de l’Ajuntament, el Ple Extraordinari per sortejar les persones que prendran part a les meses electorals el diumenge 27 de setembre, jornada d’eleccions al Parlament de Catalunya.

El sorteig informàtic s’ha realitzat aleatòriament i s’han seleccionat, entre les persones que figuren al Cens Electoral, a les persones que conformaran les meses, entre els majors de 18 anys i menors de 70 i amb la titulació o estudis previstos a la llei.

La Llei Orgànica 2/2011, de 28 de gener, estableix que la formació de les meses electorals és competència dels ajuntaments, sota la supervisió de les Juntes Electorals de Zona i que el president i els vocals de cada mesa han de ser designats per sorteig públic entre la totalitat de les persones censades menors de 70 anys –si bé a partir dels 65 anys poden manifestar la seva renúncia- i que sàpiguen llegir i escriure. El president ha de tenir la titulació de Batxillerat o Formació professional de segon grau, o subsidiàriament el de Graduat Escolar o equivalent. En el mateix sorteig també s’escullen cadascun dels suplents de cada mesa.

Les persones interessades rebran la notificació al seu domicili.

Podeu consultar la llista definitiva -en la primera versió hi havia un error- en aquest enllaç

 

Pujar al principi de la pàgina