Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia

Cerca al web
 ESP | ENG | FRA
Ennuvolat amb tormenta24ºC-12ºC
Segueix-nos al Facebook Segueix-nos al Youtube Segueix-nos al Twitter Segueix-nos a Instagram
Publicació 26.04.2024
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Cantata de l'alumnat de 6è de primària 'El petit príncep'
Els alumnes de 6è de primària del Col·legi Sant Josep, IE Jacint Verdaguer, La Pau i Vedruna Sant Sadurní van oferir una emocionant cantata amb la col·laboració de l'escola de Música

×  
El Petit Príncep - Cantata de l'alumnat de 6è de primària de Sant Sadurní d'Anoia El Petit Príncep - Cantata de l'alumnat de 6è de primària de Sant Sadurní d'Anoia

Aquest dijous al vespre els alumnes de 6è de primària del Col·legi Sant Josep, IE Jacint Verdaguer, La Pau i Vedruna Sant Sadurní van oferir una emocionant cantata "El petit príncep" al pavelló d'hoquei del Sant Josep, amb la col·laboració de l' Escola Municipal de Música Sant Sadurní d'Anoia, encapçalada per la seva directora Jeannette Porter que feia de narradora i el paper de solista.

L'alcalde Pere Vernet i la regidora d'Educació i de l'Escola de música, Laia Albiol, van donar la benvinguda al que van anomenar un dels moments més importants pels alumnes de primària, perquè representa el tancament d'una etapa i un moment de coneixença de molts altes joves de les altres escoles.

L'alcalde va donar les gràcies a totes les persones que fan possible la cantata i en especial als i les mestres de música que fan possible que els nostres alumnes aprenguin aquesta disciplina.

La regidora va explicar que li feia molta il·lusió presentar la cantata perquè fa un temps estava il·lusionada a l'altre cantó, nerviosa pel fet de cantar. I va posar en valor el poder de treballar plegats en un mateix projecte. I que "tots portem un petit príncep dins nostre". També va fer un agraïment a tothom que ha treballat per fer possible la cantata.

Podeu veure imatges al  Flickr de l'Ajuntament 

Pujar al principi de la pàgina